Promosyon Magnet

Magnet ile ilgili yazımızda sizlere, magnet neyden yapılır ve ne işe yarar, magnet çeşitleri hakkında bilgi vereceğiz. Bununla beraber dekoratif magnet yapımı sırasında dikkat edilmesi gerekenler ve magnet mıknatıslarını kimler tercih eder konularında da detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İçerikler

Magnet

Magnetler özel olarak üretilen ve buzdolaplarının vazgeçilmez reklam ürünlerindendir.  Manyetik bir alan oluşturarak çeşitli özel demir ve nikel alaşımlarından üretilirler.

Toprak metallerden üretilen magnetler mıknatıs etkisiyle tutturulurlar. Küçük çaplı işletmeler reklam amaçlı kullanabileceği gibi özel gün, doğum, kuruluş, evlilik, nişan gibi etkinlikler için de günümüzde özel olarak kullanılmaktadır.

Olabildiğince çok sayıda kişiye ulaşarak üç boyutlu bir reklam tasarımını gaye edinir.

Çok sayıda kişinin belleğinde uzun süreli kalmak ve potansiyel müşterilerine ulaşmak açısından magnet oldukça önemlidir.

Bu eşyalar genellikle alınarak bir yere konulmaz. Buzdolabı genellikle sıklıkla kullanılan beyaz eşyaların üzerine konur. Firmalar için adeta üç boyutlu bir reklam kartvizitidir

.

Magnet Neyden Yapılır ve Ne İşe Yarar?

Ferromanyetik metaller olarak isimlendirilen metallerden özel olarak üretilir. Demir ve nikel alaşımları en sık kullanılan materyallerdir. Çünkü bu magnetler özellikle mıknatıslanma özelliğine sahiptir.

PVC, fotoğraf, tabaka, isimlik, rozet, pano gibi magnet türleri vardır. Magnetler özellikle evlerdeki beyaz eşyaların üzerine özel olarak takıldığı için önemli bir görsel reklam aygıtıdır.

Çünkü gün içerisinden evlerin içerisinde sıklıkla kullanılan beyaz eşya yüzeylerinde görsel olarak göze çarptığı için sürekli akılda kalır, bir tür reklam subliminal özelliğidir.

Ayrıca sevdiklerinize de özel günlerin hatırlarında kalması açısından da çok güzel bir hatırlatıcıdır.

Magnet Baskı Çeşitleri

Ofset baskı olarak bilinen baskı magnetler en kaliteli magnet baskılarıdır. Maliyeti ise çoklu basımlarda düşük ve kaliteli olmasının yanı sıra en sık tercih edilen baskı türüdür.

Dijital baskılar ise acil magnet ihtiyaçlarına özel olarak cevap veren baskı türleridir. Ekonomik yapısı, hızlı baskı tekniği sayesinde markanın ya da ilgili logonun görsel anlamda dikkat çekmesi açısından tercih edilebilir.

Selefon kaplamada ise magnetlere özel ekstra bir koruyucu tabaka baskısı sağlaması açısından tercih edilebilir. Mat ve parlak olan selefon kaplamalar mevcuttur.

Magnet kesimleri ise genellikle standart kesimlerin de dışarı çıkılarak düz veya oval ya da özel amorf kesimler de tercih edilebilir. İsteğe bağlı olarak da kalp, balon ya da karakter de olabilir.

Alternatif Hafif Pvc Magnetler

PVC magnetler diğer magnetlere kıyasla oldukça hafif magnetlerdir. Dijital baskı olarak en uygun baskı yüzeyi saplar. Serigrafi baskı için de uygundur.

Genelde mat ve beyaz olan bir yüzeyi vardır. Baskı da bunun üzerine yapılır. Ancak içerisindeki demir ve nikel alaşımı çok daha az olduğu için belirli süre kullanıma uygun olup belirli sürelerden sonra da düşerler.

Ancak bir tür ürünlerin reklamı için özel olarak yaptırıldığında işletme açısından avantajlıdır.N71 sertifikası gibi çeşitli sağlık sertifikaları hususunda da özel olarak dikkat edilmesi gerekebilir.

Dekoratif Magnet Yapımı Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sizler de özellikle kendi dekoratif magnetinizi kendiniz tasarlayabilir ya da işletme içinse özel kişilerle veyahut bu konuda gerekli yetkinliğe sahip personeline özel olarak tasarlatabilirsiniz.

İlk olarak ebat seçimini özel olarak yaptırın. Ardından kesim şeklini karar verin, malzeme kalitesini seçin, görsel öğeyi yerleştirin.

Tüm bu aşamalardan sonra belirli adet sayısına karar kılarak siparişinizi dilediğiniz zaman verebilirsiniz.

Magnet Mıknatısları Kimler Tercih Eder?

Magnet mıknatısları genellikle işletme sahipleri reklam amacıyla tercih edebileceği gibi kişiler özel gün hatırlatıcı olarak çevresindeki kimselere dağıtmak maksadıyla da özel olarak sipariş verirler.

Genelde çoklu sayıda üretilirler. Bu yüzden de özel baskı işi yapan basım evlerine sipariş verilerek yaptırılır.  Her renk ve baskıda siparişe özel olarak üretilirler.

Aydın Basım Promosyon'da uygun fiyatlarla promosyon magnet bastırabilirsiniz. promosyon magnet hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir. +90 0542 541 28 89 nolu Whatsapp hattımızdan destek alabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Promosyon Baskılı Mouse Pad

1 Yorum

  1. Derin Turyan

    Harika tasarımları var gerçekten firmamızın magnetleri için çok özenli ve ilgili çalıştılar.Tekrar teşekkür ediyorumm.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.