Oto Kokusu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Oto Kokusu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Promosyon amacıyla sipariş edilmek istene oto kokusunun cezbeden tasarıma sahip olmasını yanı sıra genele hitap eder kokuda olması da büyük önem taşıyor.

Jelatininden çıkar çıkmaz araç içini saracak olan kokunun kötü olması kullanıcıların kısa süreli bir kullanım ömrü tanımalarına neden olacaktır.

Zengin koku seçeneğine sahip olan oto kokuları arasından doğru bir seçim yaptıktan sonra, farklı kokularla karşılaşmamak için hangi esansların olacağı noktasına mutlaka değinilmelidir.

Hindistan cevizi, mango, frambuaz ve vanilya gibi koku seçenekleri herkese hitap eden fresh kokular arasında yer alıyor. 

Oto Kokusu Fiyatları

Özel baskı ve kesim makineleri ile kişiselleştirilebilir oto kokularına sahip olmayı mümkün kılan teknoloji sayesinde markaların kendi tanıtımlarını yapabilmeleri daha etkili oluyor.

Hizmet verilen sektöre ya da marka logosuna dair özenle hazırlanan bir tasarım, en özel kokularla harmanlanarak beklentilere uygun hale getiriliyor.

Fiyatları da bu doğrultuda değişmekte olup, sipariş adedi, tasarımı ve kokusu gibi özellikleri fiyatlarda farklılıklara neden oluyor.

Aydın Basım Promosyon'da uygun fiyatlarla promosyon oto kokusu bastırabilirsiniz. oto kokuları hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir. +90 0542 541 28 89 nolu Whatsapp hattımızdan destek alabilirsiniz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.