Promosyon Baskılı Mouse Pad

Promosyon Mouse Pad ile ilgili yazımızda sizlere, Mouse Pad yapımı, mouse pad temizliği hakkında bilgi vereceğiz. Bununla beraber Mouse Pad Türleri, Mouse Pad Fiyatları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İçerik;

  • Promosyon Baskılı Mouse Pad
  • Mouse Pad Yapımı
  • Mouse Pad Temizliği
  • Mouse Pad Türleri
  • Mouse Pad Fiyatları

Promosyon Baskılı Mouse Pad

Bilgisayar fareleri ne yazık ki her yüzeyde rahatlıkla çalışamaz. Özellikle eski zemin yüzeylerdeki bu sağlıklı çalışmama durumunu hissetmek ne yazık ki çok daha mümkündür.

Zemin farklıklarından ötürü kaynaklanan farenin çalışmama durumunu özel olarak engellemek için tasarlanan yüzey örtüsüdür. Farenin altına konan plastik türevi ürünlerdir.

Mouse pad adı verilen genellikle fare kullanımını engelleyecek daireler ya da kare formunda özel olarak tasarlanırlar. Optik veya mekanik farelerin yüzeyi daha rahat algılayabilme kapasitesine sahiptir.

Mouse pad sayesinde imleci istediğiniz şekilde hareket ettirebilirsiniz. Yüzeyleri kaygan olmasından kaynaklı olarak da ağaç ve diğer pütürlü yüzeylere kıyasla daha rahat hareket edebilirler.

Bu ürünü daha çok bilgisayar başında fare kullanımına çok fazla ihtiyaç duyan bilgisayar kullanıcıları için büyük kolaylıktır.

Mouse Pad Yapımı

Mouse padler özellikle kendine özgü özel plastik türevi maddelerden üretilir. Farenin özel olarak algılaması açısından önemlidir. Fare bu yüzeyi kolaylıkla algılayabilmeli ve hızlı hareket edebilmelidir.

Özellikle eski tür farelerde bu ayrım oldukça keskindir. Hafif dolgulu plastik, streç film gibi pürüzsüz ve kaygan ana malzemeler seçilebilir. Bu malzemeler özel olarak kare ya da daire formunda kesilebilirler.

Buradaki en temel etken ise yüzey pürüzsüzlüğünün sağlanmasıdır. Fabrikasyon kalitesini özel olarak elde edilmesi bu konuda oldukça önemlidir.

Kaliteli ve uzun ömürlü materyaller kullanılan yerlerden özel orak üretmeyi tercih edin.

İnsan sağlığını tehdit etmeyen çeşitli alerjik reaksiyonlara neden olmayan malzemelerden özel olarak insan sağlığına uygun olan Mouse padler seçilmesi gerekir. 

Mouse Pad Temizliği

Mouse padleri sıklıkla temizlenmesi ve gerekli hijyenin gösterilmesi gereken ürünlerdir. Görünüşü hijyenik olması açısından da önemlidir.

Özel basıları var ise de bu baskının aşınmaması ve pürüzlü bir hale gelmemesi için aşırı güçlü kimyasallar ile temizleme ve sert ovma işlemlerinden kaçınılması gerekir.

Yapımında özel olarak kullanılan materyalde temizliğinizin türü ve maiyeti açısından önemlidir. Genelde süngerisimsi özelliği olan köpükler tercih edilir.

Özel şampuan ve bulaşık deterjanları yardımıyla nazikçe ovduğunuz takdirde yüzeyi pürüzlü bir hale gelip aşınmaz. Bu tür temizlik ürünleri kaygan yapılıdır.

Üzerine istenmeyen bir şey döküldüğünde ise eliniz yardımıyla hafifçe ovalayın ve ılık suda yıkayın. Daha sonra su tutma özelliği düşük olan Mouse padler sayesinde bir çamaşır gibi onları asabilir ve kurutabilirsiniz.

Mouse Pad Türleri

Üretim ve kullanım alanına göre çeşitli Mouse pad tasarımları vardır. PVC kaplama Mouse padler biraz daha hesaplı olan Mouse padleridir.

Materyal olarak PVC gibi karbon alaşımları kullanıldığı için daha ucuza mal edilirler. Üzerine baskı yapılması çok daha kolaydır.

İğne desen kauçuk Mouse padlar özellikle 3D kabarması süngeri ve kaliteli kauçuğu ile daha kaliteli ve uzun ömürlüdür.

Bileklikli Bez Mouse padler ise bilgisayar başında uzun süre vakit geçiren kimseler için koldan geçireli olarak özel tasarımlı ürünlerdir.

Bez Mouse padler ise plastik alaşımlar yerine özel kaymaz kumaş türlerinden yapılır. Ayrıca takvim gibi çeşitli eklentiler ile zenginleştirilebilir.

Mouse Pad Fiyatları

Kullanılan materyale göre özel olarak Mouse padlerin fiyatları değişir. Mouse pad fiyatlarında en önemli değişken materyal ve fonksiyon özelliğidir.

Kullanılan materyal türü ve kalitesi arttıkça fiyat yükselir. Bunun dışında bilekten geçirmeli, takvimli gibi eklentiler, yüzey alanı genişlediği için de fiyatlar bir nebze olsun yükselecektir.

Toplu alımlarda özellikle fiyatlar çok daha fazla düşer ve uygun fiyata gelir. Bin ve katları sayılarında özel olarak üretilirler. İşletmelerinizde güvenle uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.

Aydın Basım Promosyon'da uygun fiyatlarla promosyon mouse pad bastırabilirsiniz. promosyon mouse padler hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir. +90 0542 541 28 89 nolu Whatsapp hattımızdan destek alabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Halı Yıkama Etiketi

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.