Promosyon Bardak Altlıkları

Bu Yazımızda sizlere Promosyon Bardak Altlıkları Fiyatları hakkında bilgi vereceğiz. Bununla beraber Bardak Altlığı Kullanım Alanları ve Bardak Altlığı Siparişi Verirken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Promosyon Bardak Altlığı 

İçeceklerinizin genelde soğuk ya da sıcak olması halinde yüzey ile doğrudan doğruya temas etmesini engelleyen özel bir üründür.

Koruyucu ve dekoratif yönleri olan özel ürünlerdir. Baskılı bardak altlıkları hizmeti çok sayıda özel kişi ve kuruluşlar tarafında promosyon ürün olarak verilmektedir.

Çoklu alımda ucuza gelmesinin yanı sıra düşük maliyetli ve kullanışlıdır. Ofis ortamında çalışanlarınız, dernek, sendika ve vakıf üyeleriniz için çok sayıda özel logolu ve baskılı olarak bastırabilirsiniz.

Kahvehaneler, kafeler, restoranlar, alkollü işletmeler özel olarak bu tür bardak altlıklarını tercih ederler. Ayrıca içecek sektöründeki firmalar için de ideal bir tanıtım ürünüdür.

Kullanım alanı son derece geniş ve makul bir promosyon ürünüdür. Her türlü materyalden özel olarak üretilebilir.

Bardak Altlığı Kullanım Alanları

Temel fonksiyonu dışında birçok amaç ve saik için kullanılabilir.

Her sektör için içecek sektörü başta olmak üzere, faaliyet gösteren firmanızın tanıtımının yapılması amacıyla kullanılır.

Ayrıca; hizmet verdikleri sektör gereği olarak bardakaltlığı kullanan işletmelere reklam maksatlı, özel günlerde sevdiğiniz ve saydığınız kişilere özel olarak kullanılabilir.

Özel etkinlikler için davetiye ve hediye amaçlı, partilerde ya da gıda işletmeleri için özel süs eşyası olarak, mobilyaların zeminlerine çizilmemesi için, sallanan masa ve sandalyeler hata not kâğıdı olarak dahi kullananlar vardır.

Markanıza ait olan reklam amaçlı slogan, logo ve baskıları ofisiniz ya da işletmenizin için sıcağa ve soğuğa karşı yıpranmasının önüne geçmesi için kullanabilirsiniz.

Bardak Altlığı Siparişi Verirken Dikkatli Olun!

İlk olarak adet sayısını kafanızda belirleyin. Ne kadar satın alacağınız belirli olduğunda özellikle bu işi profesyonel olarak yapan bir firma ise size bu konuda alternatifleri daha uygun olarak sunacaktır.

Hangi materyallerden üretileceğine karar verin. Materyal bu tür promosyon ürünlerde özellikleson derece önemlidir.

Kaliteli ve uzun ömürlü materyaller kullanmaya özen gösterin. Özellikle reklam ya da özel tanıtım gibi maksadınız varsa uzun ömürlü ve ürünün çabuk aşınmaması gerekmektedir. Ayrıca lekelere ve yüksek ısıya karşı dirençli olmalıdır.

Kullanım amacının ne olduğu da önemlidir. Karton ya da PVC malzemeler hem maliyet hem de dayanıklılık açısından sıklıkla tercih edilir.

Uzun ömürlü ve kaliteli bir kullanım olanağı bu hususta son derece önemlidir. Doğal taş, mantar, ağaç dilimi gibi çok sayıda ve türde bardak altlığı olanağı mevcuttur.

Baskısı yapılacak logo veya resim baskıya da dikkat etmelisiniz. Özel olarak resim ve yazı da bastırabilirsiniz. Baskı kalitesi bu yüzden yüksek olmalıdır.

Bu hizmeti alır iken gerekli yasal izinlere sahip, kaliteli materyaller kullanan ve baskı kalitesi oldukça yüksek olan özel kalite belgelerini de almış firmaları tercih edebilirsiniz.

Herhangi istenmeyen sağlık sorunlarının önüne geçmek adına da son derece hipoalerjenik, doğa dostu materyaller ve boyalar kullanan işletmeleri tercih edin.

Ayrıca son olarak da birçok işletme ile görüşmek size fiyat ve kalite olanağı açısından bir tür fikir sahibi olmanızı sağlar.

Promosyon Bardak Altlığı Fiyatları

Bardak altlığı fiyatlarını belirleyen en temel kıstas kullanılan materyal türüdür. Her materyal aynı fiyata ve maliyete denk gelmez. Sayısı arttıkça birim başına düşen sipariş ücreti de düşecektir.

Kullanılan baskı türü, ebatı, kesimi gibi yardımcı etmenler de fiyat üzerinde çok bir etkisi olmasa da belirli bir etkisi de vardır.

Fiyat olanağı açısından her basım işi yapan işletme size ürün çeşitliliği ile paralel olarak da farklı bir fiyat aralığı sunar.

Ancak sizler, insan sağlığını tehdit eden materyaller kullanan işletmelerden uzak durun.

Aydın Basım Promosyon'da uygun fiyatlarla promosyon bardak altlığı bastırabilirsiniz. promosyon bardak altlıkları hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir. +90 0542 541 28 89 nolu Whatsapp hattımızdan destek alabilirsiniz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.