Bez Çanta

Bez Çanta ile ilgili yazımızda sizlere, Bez Çanta nedir ? ,Bez Çanta Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Özel Durumlar hakkında bilgi vereceğiz. Bununla beraber Bez Çantaları Neden Kullanmalıyız? ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İçerik;

  • Bez Çanta
  • Bez Çanta Nedir?
  • Bez Çanta Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Özel Durumlar
  • Bez Çantaları Neden Kullanmalıyız?

Bez çantalar sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Özellikle son dönemde hızla moda haline gelmiş, çok sayıda insan kullanmaya başlamıştır.

Genç, yaşlı demeden çok sayıda kadın ve erkek bu bez çantalara rağbet etmektedir. Farklı renklerde ve türlerde, farklı materyallerden farklı şekillerde özel olarak üretilmektedir.

Fermuarlı ya da fermuarsız çeşitleri, düz renkli olanlar, baskılı olanlar özel olarak üretilmektedir. Bu ürünlerin kullanımı son derece kolay, kullanışlı ve hafiftir.

Bu tür özellikleri sayesinde ister istemez bu tür bez çantalar insanlar arasında cazip kılmıştır.

Doğa dostu bir ürün olmasının haricinde sağlam ve kaliteli materyallerden üretilen bez çantalar insan sağlığına herhangi bir zararı olmayan kumaşlardan ve boyalardan üretilen bez çantaların tercih edilmesi gerekir.

Promosyon olarak üretilen bez çantalar özel kişi ve kurumlarca promosyon ürünü olarak sıklıkla tercih edilirler.

Bez Çanta Nedir?

Bez çantalar özellikle özel olarak üretilen ve geri dönüşüm özelliği sayesinde de son derece doğa dostu olan basit tipteki ürünlerdir.

Sağlam ve kaliteli, geri dönüşüme uygun olarak özel üretilen çantalar tercih edilmesi gerekmektedir.

Plastik ve türevi değildir. Fermuarlı ya da fermuarsız olarak özel üretilebilir. Çeşitli renk ve desenlerde olabileceği gibi hatta özel kişilere ve kurumlara özel olarak da üretilebilir.

Ham bez diyebileceğimiz özel kumaşlardan düzgün bir yüzey üzerinde değişmeyen aynı kalınlıklarda, sık dokuma tekniği ile özel üretilirler.

Üretim sürecinde cinsi, kompozisyonu, ipliğin numarası, desen ve renk parametreleri özel olarak ayarlanır. Kolayla akmayan boyalar tercih edilir. İmalatçı seçimin önemi bu noktada devreye girer.

Promosyon bez çantalar olarak kategorize ettiğimiz çantalar ise çok sayıda, toptan olarak uygun fiyatlarla üretilen çanta türleridir. Reklam sektörü açısından sıklıkla tercih edilebilir.

Bez Çanta Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Özel Durumlar

Bez çanta satın alırken veya çok sayıda üretilmesi için sipariş verdiğiniz durumlarda kumaş gibi materyallere dikkat edilmesi gerekir.

Dayanıklı ve son derece sağlam kumaş seçimine özen göstermelisiniz. Bu yüzden de önceden alacağınız imalathanedeki kumaş numunelerini iyi incelemesiniz.

Bu sayede de sizler kumaşın kaliteli olup olmadığını da anlayabilirsiniz. Kumaşın dokusu hakkında da bir firariniz oluşmuş olur. Ürünün dayanıklılığını kontrol etmeniz gerekebilir.

Ancak ne yazık ki üretilen her bez çanta doğal materyallerden oluşmuyor. Bu yüzden de zararlı maddelerden üretilen bez çantalardan mümkün olduğunca uzak durmanız gerekmektedir.

Zararlı materyallerden üretilen maddeler insan sağlına da zarar vermektedir. Hafif ve kalitesiz görünümü olan bez çantalardan mümkün mertebede uzak durmanız gerekmektedir.

Basklı ve renkli bez çantaları özellikle çok sayıda özel olarak yaptıracaksanız sağlam referansları olan, üretim sürecinde kaliteli ve dayanıklı materyal, ham madde kullanmış olan, doğal boyalardan üretilen bez çanta modellerini tercih edin.

Bez Çantaları Neden Kullanmalıyız?

Günümüzdeki özellikle paralı naylon poşet uygulamasından ötürü insanlar paralı naylon poşet yerine bez çantalar kullanmaya başladılar.

Naylon poşetler yıllarca doğada kaybolmaz iken bu durum bez çantalar için çok daha farklıdır. Uzun süreli kullanıma da uygundur.

Gözle görülür derecede doğaya zararları da vardır. Gündelik kullanıma son derece uygun olan çantalar için özellikle gün içerisinde ağır yükler taşıyabilirsiniz.

Bu yüzden özel kişi ve kurumlar da kendileri için özel logo, amblemlerini içeren bez çantaları promosyon ürünü olarak üretmektedir. 

Kolaylıkla ürünlerinin, mal ve hizmetlerinin reklamını yaparlar. Bu reklam süreci uzun ömürlü olduğu için özel kişi ve kurumlar satışlarını arttırma reklam stratejisi olarak kullanılabilmektedir. 

Aydın Basım Promosyon'da uygun fiyatlarla promosyon bez çanta bastırabilirsiniz. Promopsyon bez çantalar hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir. +90 0542 541 28 89 nolu Whatsapp hattımızdan destek alabilirsiniz.
 
İlgili İçerikPromosyon Bardak Altlıkları

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.