Halı Yıkama Etiketi

Halı Yıkama Etiketi ile ilgili yazımızda sizlere, Halı Yıkama Etiketi nedir ? , Halı Yıkama Etiketi Özellikleri, Halı Yıkama Etiketleri Nasıl Kullanılır ? hakkında bilgi vereceğiz. Bununla beraber Halı Yıkama Etiketi Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler nelerdir konuları ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İçerikler;

Halı Yıkama Etiketi

Genellikle özellikle halı yıkamacılarca kullanılan halı yıkama etiketi öze bir baskı hizmetidir. Halı yıkama işletmeleri tarafından özel olarak ihtiyaç duyulur.

Halılarda kullanılan etiketlerin kalitesi önemlidir. Gerekli hassasiyetin ve özenin gösterilmesi gerekir. Etiketlerin kalitesiz malzemelerden yapıldığı durumlarda halılar yıkanırken etiketler çıkacaktır.

Halılar bu sayede karışma olasılığı da oldukça yüksektir. Bu konuda ucuz bir hizmet almanın çok sayıda işletme açısından riskleri vardır.

Kaliteli materyallerden üretilmeyen etiketler özellikle halılara zarar verebilir.

Halıların maddi açıdan bakıldığında son derece pahalı ürünler olduğu düşünülürse herhangi bir boya bırakma, etiketin düşmesi, yapışma ve çıkmama durumları halıya zarar verir.

Halı zarar görürse de hem halı sahibi hem de işletme ciddi oranda zarar eder. Bu da en sık karşılaşılan ve istenmeyen istisnai bir durumdur.

Halı Yıkama Etiketi Nedir?

Halı yıkama etiketi özellikle halı yıkama işletme hizmeti veren firmalar tarafından özel olarak kullanılır.  Halı yıkama hizmetini aldıktan sonra halı hakkındaki birtakım bilgilerin de halının üzerinde özel olarak bulunması gerekir.

Çünkü halının ölçüsüne göre bir metrekare fiyatı belirlenir. Bunun takibinin de özel olarak yapılması gerekir. Aksi halde hem işletme hem de müşteri için ciddi hak kayıpları meydana gelir.

Nereye gideceği bilgisi, müşterinin kimliği gibi bilgileri de içeren özel bir etiket olması da gereklidir. Halı yıkama hizmeti sırasında en sık karşılaşılan sorunlardan bir tanesi de budur.

Bu yüzden halı yıkama etiketleri çoğu anlamda işinizi kurtarır.

Halı Yıkama Etiketi Özellikleri?

Halı yıkama etiketleri her halı yıkama hizmeti veren işletmeye özel olarak üretilmesi gerekmektedir. Halı yıkama hizmeti verilecek müşterinin bilgilerini içermesi gerekir.

Halının özellikleri, türü de yazılması gerekir. Halının ölçülerini de üzerinde belirtmemesi halinde ciddi bir fiyat karışıklığı ortaya çıkar. Halı yıkama hizmeti veren işletmenin logo ve isim bilgilerini de içermesi gerekir.

Aslında bu durum bir tür müşteriye profesyonelleştiğinin gösteresidir. Halı yıkama etiketleri su geçirmeyen boya akıtmayan, yazısı kaybolmayan, kaliteli materyalden özel olarak üretilmelidir.

Halının arkasına ek bilgi girme ve ek kâğıt koyma imkânı sağlamalıdır. Bir tür reklam yapabilme olanağı sunduğu düşünülürse aslında halı yıkama hizmeti veren işletme için büyük bir avantajdır.

Halı Yıkama Etiketleri Nasıl Kullanılır?

Halı yıkama işleminin hemen ardından arka kısmına bilgiler girilir. Halıların bu sayede karışmaması, işletmenin reklam yapabilme olanağı açısından önemlidir.

Müşteri sizi aramak istediğinde tekrar bu bilgiler yardımıyla yeniden kolaylıkla ulaşabilecektir. Genellikle 10 bin adet civarı olarak işletmeye özel olarak üretilir.

Kullanılan materyale göre de belirli bir fiyat aralığı vardır. Ürünün çeşidine göre de kullanım olanağı da farklılıklar gösterir.

Bazıları yapışkanlı iken bazıları zımbalıdır. Hatta bazılarında arasında kâğıt konulabilen bölmeler de bulunabilir. El ile üzerine doldurabilme imkânı sağlama imkânı sağlar.

Halı Yıkama Etiketi Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Halı yıkama etiketi alır iken belirli başlı özelliklere dikkat edilmesi gerekir. Kaliteli materyallerden üretilmesi gerekmektedir.

Aksi takdirde kolay yırtılma, iz ve leke bırakma, boya akma gibi istenmeyen durumlara neden olur. Kullandığınız temizlik maddeleri ile istenmeyen kimyasal tepkimelere girmemesi gerekir.

Halı yıkama etiketi satın alırken belirli başlı sağlam referanslara sahip firmalardan özel olarak bu hizmeti almanız gerekir.

Gerekli yasal izinlere, gerekli özel kalite belgelerine sahip ürünler üreten bir işletmeden halı yıkama etiketi hizmeti almalısınız.

Fiyat konusunda ise belirli birkaç bu hizmeti profesyonel olarak hizmeti veren işletmelerden fiyat teklifi alın. Üzerinde olması gereken bilgilere ve şablonlara dikkat edin.

Aydın Basım Promosyon'da uygun fiyatlarla promosyon halı yıkama etiketi bastırabilirsiniz. Halı Yıkama etiketi hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayabilir. +90 0542 541 28 89 nolu Whatsapp hattımızdan destek alabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Oto Kokusu Nedir ? Nerelerde Kullanılır ?

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.