Resim Baskılı Promosyon Maskot Anahtarlık Modelleri

Resim Baskılı Promosyon Maskot Anahtarlık Modelleri, Kişiye Özel Tasarım, Düşük Maliyetli Reklam Projeleri, Kurumsal Kimlik Yansıtılması İçin Tercih Edilebilir

Resim Baskılı Promosyon Maskot Anahtarlık Modelleri

Resim baskılı promosyon maskot anahtarlık modelleri istenilen boyutlarda ve istenilen şekillerde tasarlanan ve satışa sunulmuş olan ürünlerdir. Bu ürünleri toplu bir şekilde ya da bireysel olarak tek olarak satın almak mümkündür. Bu modeller içerisinde en fazla tercih edilenler pelüş olanlarıdır.

Pelüş maskot modelleri aynı zamanda üç boyutlu olmaları nedeniyle sevilir. Bu ürünler uzun yıllar boyunca kullanım yapılabilmesi açısından da birçok firmanın reklam ve tanıtımı için de kullanılmıştır. Ayrıca resim baskılı promosyon maskot anahtarlık modelleri istenilen renkte kişileri memnun etmek amaçlı özel günler için üretilebilir.

Kişiye Özel Tasarım

Doğum günleri yılbaşı özel günler ve benzeri gibi günler için tasarlanmış olan bu ürünler reklam yapmanın yanı sıra hatıra olarak da saklanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Anahtarlık modelleri içerisinden tercih yaparken kime ve neye hitap ettiği durumu göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır. Aynı zamanda bu ürünler uzun yıllar boyunca saklanabilecek hatıra niteliğindeki tasarımları ile göz boyar. Ayrıca firmaların kendi reklamlarını yapabilmesi açısından genellikle fuar alanlarında dağıtmak üzere resim baskılı promosyon maskot anahtarlık modelleri ve benzeri ürünler tercih edilir.

Düşük Maliyetli Reklam Projeleri

Düşük maliyetli reklam olarak da algılanan bu durum hem firmaların kısa sürede reklamlarını yapabilmesi hem de uzun seneler boyunca ismini anahtarlığın gittiği her noktada duyulabilmesi adına olanak sağlar. Her türlü hava koşullarında kullanılmak kaydı ile üretilen bu ürünler toplu bir şekilde alındığı takdirde uygun fiyatlı olarak anlaşma yapılabilir. Ayrıca bu ürünlerin yıkanabilir olması veya kolay temizlenebilir olması da çocukların kullanımı için elverişli olduğu anlamına gelir.

Kurumsal Kimlik Yansıtılması İçin Tercih Edilebilir

Genellikle bu anahtarlıkların boyutları ve renkleri kişiye özel olarak tasarlanır. Örnek vermek gerekirse bir doğum günü için konsept ne ise anahtarlık çeşidi de bu şekilde tasarlanabilir. Bu anahtarlık çeşitleri içerisinde en fazla tercih edilenler forma, üç boyutlu pelüş, maskotlar, metal levhalar, firmaların logoları, şirket isimleri ve grafik tasarımları, çizgi film kahramanları ve araba modelleri olarak düşünülebilir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.