Lüks Butik Karton Poset

Lüks Butik Karton Poşet, Lüks Butikler Karton Poşet İle Reklam Yapabilir, Karton Poşet Fiyatları

Luks Butik Karton Poset

Naylon poşetlerin kullanımı yaygınlaşmasının doğaya verdiği zarar göz önünde bulunduğuiçin bazı işletmeler karton poşet kullanımına yer vermeye başlamıştır. Fakat geçmişten günümüze kadar bazı luks butiklerde karton poşet kullanımı her zaman aktif olmuştur. Özellikle kaliteli ve marka eşyaların kırışmaması, rahat taşınması konusunda karton poşetler oldukça iş görüyor. Karton poşetlerin kalıp şeklinde durması bunun içine konulan eşyaların buruşup kırışmasının önüne geçmektedir.

Bu yüzden bu alanlarda karton poşetlerin kullanımını yer verilmektedir. Karton poşetlerin birbirinden farklı kalitede üretildiğini söyleyebiliriz. Ince ve kalitesiz kartondan üretilen ürünler olduğu gibi kalın ve şekil alan kartondan üretilen poşetlerin bulunduğunu söyleyebiliriz. Luksbutik karton posetürünlerinin üzerinde işletmenin reklamı telefon numarası adresi gibi birçok bilgi de yer almaktadır.

Luks Butikler Karton Poşet İle Reklam Yapabilir

Butiklerde kullanılan luks butik karton posetreklamın birçok alana yayılması sağlanabilir. Işletmenin logosu, telefon numarası veya mail adresi gibi birçok bilgi bu karton poşetler üzerinde yer almaktadır. Karton poşet yayıldığı her alana ise işletmeninreklamının yayılması mümkün olacaktır. Herhangi birine hediye aldığınız zaman bu karton poşet ile bu hediyeyi gönderebilirsiniz. Böylecehediyenin ulaştığı yere butiğin reklamı da ulaşabilir.

Karton poşetler başka alanlarda da kullanıldığı için butiğin reklamı sürekli tekrar edebiliyor. Bu yüzden promosyon şeklinde yaptırabileceğiniz bu karton poşetlerle reklamınızı uygun fiyata yapmamız mümkün olacaktır. El ilanı gibi herhangi bir ürün kısa sürede elden ele dolaşmaktan geri bırakılabilir. Fakat karton poşetin kullanımı sürekli aktif olacağı için işletmenizin reklamı da aktif bir şekilde her yerde yapılabilir.

Karton Poşet Fiyatları

Luksbutik karton posetfiyatları karton poşetin büyüklüğüne, sayısına, karton poşet de kullanılan malzeme ve baskı ürünlerine göre değişebilmektedir. Butikte her boydan karton poşet kullanımını yer verilebileceği gibi tek boy ürün üretimi de talep edilebilir. Burada tercih tamamen size kalmıştır.

Bunun dışında karton poşetin kalitesi, genişliği, kalınlığı, üzerinde kullanılan baskı kalitesine de karar verirken üretici firma ile gerekli görüşmeleri yapabilirsiniz. Bu görüşmelerin ardından istediğiniz karton poşet sayısına göre sizlere bir fiyat teklifi sunulur. Bu fiyat teklifini onaylarsanız uygun fiyata işletmenizin reklamını uzunca bir süre yapabileceğiniz alana girmiş bulursunuz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.