Tarihli Ajanda Promosyon

Tarihli Ajanda Promosyon, Tarihli Ajanda Modelleri, Tarihli Ajanda Fiyatları

Tarihli Ajanda Promosyon

Yıllardır ülkemizde promosyon olarak verilen ürünlerin başında ajandaların geldiğini söyleyebiliriz. Çünkü not almak herhangi bir şeyi kaydetmek hayatın hemen hemen her alanında gerekli olan bir ihtiyaçtır. Bu alana yatırım yaparak ajanda üzerinden reklam yapmak ise oldukça akıllıca bir seçimdir. Çünkü ajandanın birçok alana yayılmasının sağlamanız mümkündür. Herkesin tarihli ajandaya ihtiyacı olacaktır.

Reklamınızı böyle bir ajandan üzerine bastırdığınız zaman uzun dönemler boyunca bu reklamın yapılmasını ve pek çok ilgiliveya ilgisiz alana yayılmasını sağlamak mümkünolacaktır. Tarihli ajanda promosyontercihi yapan işletmeler bu konudaki dönüşleri de yıllar sonra bile alabilirler. Tercih edeceğiniz ajanda da ki tarih bölümlü insanların notdefteri gibi ellerinin altında sürekli olarak bu ajandayı bulundurmaları sağlamaktadır. Bu da insanların elinde bulunan bu ajanda sayesinde reklamınızın farklı alanlarda da görünmesini sağlayacaktır.

Tarihli Ajanda Modelleri

Tarihli ajanda promosyon için tercih edilecek farklı modeller bulunmaktadır. Ajandanın sayfalarının çizgi tercihi tamamen sizin talebinize göre belirlenebilir.Tarih kısmının defterin içerisinde bulunacağı şekil gibi ayrıntıları da bu işlemi talep edeceğiniz yere bildirebilirsiniz. Ajandaların dışları normal bir defter kalıbından farklı yapılmaktadır. Suni deri veya orjinal deri kullanılan tarihli ajanda modelleri bulunduğunu biliyoruz.

Bunun dışında ajandanın dış cildinde farklı malzemelerin kullanılmasını da talep edebilirsiniz. Ajandanın ince veya kalın olması içerisinde kullanılan kâğıdın özelliklerine göre değişir. Bununla ilgili talepleri de gerçekleştirebilirsiniz. Hep elinizin altında kullan pratik bir ajanda olmasını istiyorsanız hem cildinin daha ince hem de yaprakların daha ince olmasını tercih edebilirsiniz. Daha farklı işlerde kullanılan ajanda modelli bir ajanda olmasını istiyorsanız büyüklük ve dış cildini buna göre tercih edebilirsiniz.

Tarihli Ajanda Fiyatları

Ajanda tercih yapacağınız zaman fiyatlarla ilgili olarak araştırmaları da en başta gerçekleştirmeniz gerekir. Özellikle tarihli ajanda promosyon için dağıtılacaksabununla ilgili bir fiyat araştırması yapmak doğru olur. Ajandanınmodeli, büyüklüğü, sayfa sayısı, dış kaplaması gibi birçok unsur fiyatları etkiler. Ayrıca ajandanın dışında kullanılacak olan baskı içeriğinde istediğiniz ekstra bazı unsurlar var ise bunlar da fiyatlarda etkili olacaktır.

İşletmenizin reklamını uzun yıllar boyunca bir defter üzerinden kolaylıkla yapmak istiyorsanız tarihli ajanda promosyonişleminitercih edebilirsiniz. Böylece ajandanızıntaşındığı her alanda reklamınız yapılmakta ve bu da size müşteri olarak geri dönmektedir.İşyerleriofisler, r dershane gibi yerler veya farklı alanlar ajanda promosyonunatercih edebilmektedir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.