Pvc Kaplı Kartvizit Baskı

Pvc Kaplı Kartvizit Baskı, PVC Kaplı Kartvizit Baskı Siparişinde Dikkat Edilecek Noktalar, Kartvizitlerin Üretim Özellikleri ve Yapım Aşamaları

Pvc Kaplı Kartvizit Baskı

Plastik kartvizit veya diğer bir ismi ile PVC kaplama kartvizit baskı dikkat çekmek isteyenlerin ilk seçtiği çeşitlerdendir. Dayanıklılığı ve estetiği ile ön planda yer alan plastik kartvizit örnekleri zaman geçtikçe artmaktadır. Kağıt üstüne yapılan PVC kaplama ile kartvizitler dış etkilere, neme yönelik dirençli olması da uzun süre saklama avantajı sunmaktadır. PVC kapli kartvizit baski ile kalite ve fiyat çok fazlasıyla önemlidir. Kartvizit baskı fiyatları basılacak kartvizit miktarına göre farklılık göstermektedir. Plastik kartvizit tasarımı ve kaç adet yapılacağına karar verildikten sonra firmamız üzerinde satın alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

PVC Kaplı Kartvizit Baskı Siparişinde Dikkat Edilecek Noktalar

PVC kaplı kartvizitte telefon, adres, e-posta, sosyal medya hesapları gibi iletişim bilgilerinin yer aldığına mutlaka bakılmalıdır.PVC kapli kartvizit baski ile kartvizit uzun süre kullanılabilmektedir. Kartvizitinizi etkin tasarımla kalıcı bir hale getirebilirsiniz. Kartvizitte sizi anlatan slogan kullanılması akılda kalıcılığı da artıracaktır. Seçilen adet ile tek tasarım yüklenmektedir. Her isim-tasarıma göre adet seçili ürünün sepete atılması gerekmektedir. Örneğin; aynı bilgi, yalnızca ismi değişecek tasarımlar da farklı tasarım sayılır. Bu nedenle sepete 2000 adet + 2000 adet olarak 4 ürün atılması gereklidir.

Kartvizitlerin Üretim Özellikleri ve Yapım Aşamaları

Kartvizit, kurum ve kişilere ait bilinmesi gerekli bilgiler içinde yer alan küçük tanıtım kartları olarak geçmektedir. Bir yerde hizmet alınması istendiğinde, hizmeti sağlayan kurum veya birey ile resmi işlemler de paylaşım sağlanmaktadır. Küçük boyutlar ile üretimi sebebi ile ceket veya cüzdan içinde de rahatlıkla taşınabilmektedir. Bu sebeple kullanım bakımından müşteriler için kimlik görevi görmektedir. Buna mesleki tanıtım kartı da denir.
Genellikle malzeme olarak PVC kapli kartvizit baski  ile kaplama yapılmaktadır.

Şeffaflık özelliği de bu malzeme ile kazandırılmaktadır. Saydam yüzey olduğundan da her renk yazı ve desen kolaca okunabilir. Titizlikle üretilen kartvizitler, genellikle aynı boyutlarda küçük şekilde baskılanmaktadır. Bu sebeple kolay işlem gibi görünmüş olsa da, herhangi bir baskı işlemi ile fark yoktur.Tasarımlarda ilk olarak, hangi kartvizit çeşidinin istendiğinde karar verilmelidir. Kartvizit fiyatları, ürünün baskı seçenekleri ve detaylarına göre farklılık gösterecektir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.