Promosyon Masa Sumeni Setleri

Promosyon Masa Sumeni Setleri, Promosyon Masa Sumeni Setlerinin İçinde Neler Var? Promosyon Masa Sumeni Setlerinin Fiyatları

Promosyon Masa Sumeni Setleri

Özellikle ofislerde eğitim kurumlarında veya çalışma masalarının üzerinde görmüş olduğumuz sümen setleri birçok işin masa üzerinde kolaylıkla halledilmesi sağlayan önemli eşyalardır. Sümen kelimesi dilimize Fransızcadangeçmiştir.Masa sumeni olarak kullanılan eşyalar ise yazı yazmayı kolaylaştıran ve evrakların saklanmasını sağlayan deri kaplı eşyalardır.

Genel olarak ciddi alanların gerekli ürünleri gibi gözükse bile sümenler kullanışlılıkları açısından birçok alanda tercih edilmektedir. Promosyon masa sumeni setleri sayesinde birçok işyeri reklamlarında yapabilmektedir.Sevdiklerinize veya çalışanlarınıza hediye etmiş olduğunuz masa sümenleri ile hem onları mutlu edip hem de reklamınızı alana yapabilmeniz mümkün olacaktır. .

Promosyon Masa Sumeni Setlerinin İçinde Neler Var?

Masa sumeni tek olarak tercih edebileceğiniz gibi set olarak da tercih edebilirsiniz. Promosyon masa sumenisetleri içerik olarak masa sumeniküp notluk, kalemlik, zarf açacağı gibi birçok ürünü içine bulundurmaktadır. Her bir ürünün üzerine reklamını yapmak istediğiniz kurumun logosunu baskı şeklinde yapabilmek mümkündür.

Masa üzerine yapılan bu baskıların kaliteli malzemeden yapılması ise bu ürünlerin daha uzun ömürlü kullanılmasını sağlamaktadır. Masa sümenlerinde suni deri veya deri malzemeler kullanılabildiği gibi el işçiliği ile yapılan modelleri de bulunmaktadır.Tercih edeceğiniz her bir modeli farklı özellikler olabilir.Masa sümenlerinde küp notluk, zarf açacağı veya sumenin farklı kalite ve özelliklerde olanlarını araştırmanız önemlidir.

Promosyon Masa Sumeni Setlerinin Fiyatları

Genel olarak ofislerde veya büyük iş yerlerinde kullanıldığı düşünülse bile masa sümenleri evdeki çalışma masanız gibi alanlarda da tercih edebilirsiniz. Promosyon masa sumeni setleri fiyatları konusu ise setin içeriği kullanılan malzeme gibi pek çok özelliğe göre değişmektedir. Bunun için öncelikli olarak tercih edeceğiniz ürün miktarına, sayılarına karar vermeniz gerekmektedir.

Bu sayılara karar verdikten sonra baskı kalitesi ile ilgili ayrıntılarını da belirterek fiyatlar konusunda daha net fiyatlar alabilirsiniz.Masasumeni setlerinde tercih edeceğiniz içerikler tamamen size bağlıdır. Zarf açacağı veya küp notluk gibi ürünleri istemiyorsanız bunu belirtirseniz setler buna göre de oluşturulabilir. Tabii ki fiyatlar da bu aşamadan sonra değişecektir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.