Polar Ürünler

Polar Ürünler, Polar Ürünlerin Kullanım Alanları

Polar Ürünler

Polar ürünler insanlartarafından oldukça fazla kullanılan ürünlerdir. Adını bir koyunun üzerindeki polar paltodan almasına rağmen %100 sentetik özelliktedir. Dokunuş itibariyle tüylü olmasına rağmen kabarık koyun postundan ziyade plastikten elde edilir. Bu ürünlerin süper yumuşak sıcak ve nefes alabilen yapısı onu tüm sektörler için mükemmel bir malzeme kılmıştır. Polar polietilen taraftalat ya da diğer sentetik elyaf adı verilmiş olan bir tür polyesterden yapılmış sentetik bir yalıtım kumaş çeşididir. Hafifliği ve terlemeyi önleyici özelliği sayesinde polar ürünlerin çok rahat kullanımı vardır.

Polar Ürünlerin Kullanım Alanları

Polar ürünler bebekler için gereken malzemelerde buzağılar için kulak ısıtıcılarından astronot iç çamaşırlarına kadar her şeyde kullanımı vardır. Çok yönlüdür polarlar bugün tekstil sektöründe en yaygın kullanılan kumaşlardan biri olmaktadır. Bahsedildiği gibi yün atletik giysiler için ideal olan bir malzemedir. Kumaş teri ve nemi ve bedenden uzaklaştırarak sporcuları kuru şekilde muhafaza ederken havanın lifler arasında dolaşımını sağlar. Kısa tüylü kumaş cilde temas ettiğinde beden sıcaklığını artırarak kışlık giysileri ısıtmak için keçeyi tercih edilen kumaş halini getirir.

Uzun ömürlü ve ekstra sıcak kış kıyafeti tasarlamak için genellikle bu sevimli ve rahat malzemeden paltolar eldivenler battaniyeler tasarlanıp üretilir. Polar ürünler çoğunlukla yaprağı daha yumuşak ve daha hafif olduğu için yün ürünlere göre daha çok tercih edilir. Bazı insanlarda yün giydiklerinde kaşıntı yapar fakat bu reaksiyonun sentetik polyester de olması mümkün değildir.

 

Tüm promosyon ürünlerimizi görüntülemek için linke tıklayınız 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.