Özel Baskılı Oto Kokusu

Özel Baskılı Oto Kokusu, Özel Baskılı Oto Kokusunda Dikkat Edilecek Noktalar, Özel Baskılı Oto Kokusu Basımı, Boyutu ve Kâğıt Kalitesi, Oto Kokusu Baskı Kalitesinin Önemi,

Özel Baskılı Oto Kokusu

Baskılı oto kokusu genellikle oto yıkamacılar, yakıt istasyonları ve oto aksesuar sektöründe faaliyetini sürdüren şirketlerin promosyon ürünleridir. Bunlar basımı gerçekleştirilen eşantiyon ürünler sınıfında bulunan oldukça önemli bir üründür. Baskılı olan materyaller gibi matbaanın mevcutta olan ürün gamında yer alan standart özelliklerde basımları oluşsa da diğer ürünlere göre daha zengin çeşitliliği bulunmaktadır. Diğer baskılı materyaller ve promosyon ürünlere göre fonksiyonel ürün farklılıkları vardır.Özel baskılı oto kokusu, boyut, kâğıtların kalınlığı, özel tasarım, bıçak izi ve kokusu ile müşterilerin isteklerine göre oluşmaktadır.

Özel Baskılı Oto Kokusunda Dikkat Edilecek Noktalar


Baskılı oto kokusunda dikkat edilecek ilk nokta, uzun ömürlü ve kaliteli olmasına özen gösterilmelidir. Kullanılan esans dışında tercih edilen kâğıt da kokunun ömrünü belirlemektedir. Kokuyu emen veya esansın kısa zaman içinde yok olmasına sebep olacak kâğıt türü, ürünün baskı kalitesine doğrudan etki etmektedir.

Esans ve kâğıt kalitesi dışında bıçak izi ve tasarım da baskı aşamasında önemlidir. Otomobil veya dükkân şeklinde olan oto kokuları popüler bir şekilde basılsa da, farklı tasarım ve bıçak iznine sahip tasarımlarpotansiyel müşteriler de olumlu algı yaratmaktadır. Doğru mesajı verebilmek, doğru bir tasarım ile ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple özel baskılı oto kokusu bıçak izi ve tasarım da baskının kendisi olduğu kadar önemlidir.

Özel Baskılı Oto Kokusu Basımı, Boyutu ve Kâğıt Kalitesi


Oto kokusu, kalınlık olarak çift yön sıvama olarak basılsa da genellikle 1,8 mm boyutlarındadır. Bu ölçü koku kâğıdının içinde yer alan esansın rahat bir şekilde salınım sağlaması için ideal kalınlık gibi daha yüksek veya düşük oranda baskılar tercih edilmemektedir.

Oto kokusunda kağıt kalitesi ise baskılı materyaller veya promosyon ürünlere göre önemli bir faktördür. Kâğıt kalitesi oto kokusunun ömrünü belirleyeceği gibi içinde bulunan esansın dışarıya güçlü olarak salınım yapmasına da fırsat tanıyan baskı özelliğidir.

Ürün ömrü kısa olacağı gibi içinde bulunan esans da yeterli miktarda salınım yapmaz ve hedeflenen rayihayı etrafa verememektedir.

Bu sebeple boyut olmasa da kâğıt formanın kalınlığı ve kâğıdın türü, özel baskılı oto kokusu ile ana faktörler olarak kabul edilmektedir.

Oto Kokusu Baskı Kalitesinin Önemi


Oto kokusu baskı da kalite, diğer promosyon ürünlerden daha fazla önem arz eden kriterdir. Bunun sebebi içeriğinde bulunan esansın ömrü ile ilgilidir. Şayet kötü malzeme ile baskı adet uygulanırsa, kokunun ömrü kısa zamanda tükenir ve kullanımını kaybeder. Bu da markanın viral manada hedeflenen reklamı yapmasının önüne geçmektedir.  Bu sebeple kalite, kullanılan esansın kalıcılığı için oldukça önemlidir.


Esansın dışında dokusu ile kokuyu kolaylıkla içine hapseden kâğıt forma da kalite de önemli rolü olan diğer faktördür.  Esans ne kadar kaliteli olursa olsun şayet koku kâğıdı esansı uzun zaman emerek doğru olarak salınım olmazsa oto kokusu ömrü de kısa olmaktadır. Bu sebeple özel baskılı oto kokusu baskında kaliteyi oluşturan kâğıt ve esans malzemelerinin standartların altında olmaması gerekmektedir.

 

 

 

 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.