Kupa Figürleri

Kupa Figürleri, Resimli Kupa Çeşitleri Nelerdir?

Kupa Figürleri

Kişiye özel olarak tasarımı yapılan resimli kalpli yazılı bilgi alanlarını içeren ya da özel günlere ilişkin temalı resimli kupa figürleri farklı modellerde beğenilere sunuluyor. Kişiye özel olarak tasarlanmış olan resimli kupa modelleri beraberinde Atatürk resimli kupa ya da özel günlere ilişkin temalı olan çeşitlerini de bulmak mümkündür. Fotoğrafın beraberinde talep doğrultusunda yazı veya kalp gibi desenlerin ilave edilmiş olduğu tasarım kupa figürleri özel teknikler ile baskı yapılır.

Sihirli resimli kupa bardak olarak bilinen modeller ise içerisinden sıcak sıvı konulduğu zaman gizli baskı resmin görünür hale gelmiş olduğu tasarımlardır. Kişiye özel resmin baskı teknikleri ile kupa bardak üzerine basıldı bu tasarımlarda tek bir fotoğraf olabildiği gibi farklı büyüklüklerde birden fazla fotoğrafta yerleştirilebilir.

Resimli Kupa Çeşitleri Nelerdir?

Özel günlerde doğum günü sene başı ya da sevdiklerinizi güzel bir sürprizle mutlu etmek için kişiye özel bir şekilde tasarlanabilen kupa figürleri ve modelleri geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Özel karton kutularda şık bir hediyelik seçeneği sunan resimli kupa çeşitli düz baskı resimli olabildiği gibi sihirli sıcak su resimli kupa şeklinde de vardır.

Düz baskı tekniğinin beraberinde gizlenmiş resimlerin sıcak içecek konulduğunda ortaya çıktığı sihirli kupa figürleri ve modelleri ise farklı bir hediye alternatifi arayanların tercihi olabilir. Sihirli kupa bardak olarak isimlendirilen bu resimli kupa bardak tasarımları kullanılmaya başlanılmadan evvel düz siyah renkli olur. Fakat içine su konduğunda yavaş yavaş beyaz renge dönüşür.

 

Tüm promosyon ürünlerimizi görüntülemek için linke tıklayınız 

İçerik Yanı Reklam 1
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.