Kauçuk Mouspad

Kauçuk Mousepad, Kauçuk Mouse Pad Yapımı, Mouse Pad Temizleme

Kauçuk Mousepad 

Mouse pad kullanımı oldukça yaygındır. Birçok mousepad türü vardır. Kauçuk mouse pad ya da bez mousepadlar çok fazla tercih edilir. Bunun sebebi, kullanışlı ve temizliğinin kolay olmasıdır. Mouse padlar sayesinde mekanik ve optik olan fareler her yüzeyi çok daha rahat bir şekilde algılar. İmleç istediğiniz şekilde hareket edebilir. Bilgisayar kullanılan çoğu yer de mousepad de olmazsa olmazlar arasında yer alır. Bu padların yüzeyi oldukça kaygandır. Bu yüzden fare daha kolay bir şekilde kullanılabilir. Özellikle bilgisayar kullanıyorsanız mutlaka bir mousepad temin etmeniz gerekir.

Kauçuk Mouse Pad Yapımı

Kauçuk mouse pad hem evdeki ürünlerle hem d profesyonel olarak yapılır. Kendine özgü plastik malzemeden üretilir. Mouse pad yapmak isteyenlerin tamamen istediği malzemelerle yapma şansı bulunur. Buradaki önemli olan şey farenin algılaması için, doğru bir yüzey seçmektir. Fare rahat bir şekilde kaymalıdır. Genel olarak eski kitap kapakları, streç film ya da dolgulu bir plastik tercih edilebilir.

Seçtiğiniz bir ürünü istediğiniz şekilde kare ya da daire şeklinde kesebilirsiniz. Yeterli yüzeyi sağladıktan sonra, kullanabilirsiniz. Ne kadar kaliteli bir ürün yapılmaya çalışılsa da fabrikasyon ürün kadar kullanışlı olmaz. Eğer anlık geçici bir ürüne İhtiyaç duyarsanız, evdeki malzemeleri tercih edebilirsiniz. Kauçuk mousepad fabrikalar da özel malzemeler ile üretilir.

Mouse Pad Temizleme

Mouse pad çok çabuk kirlenir ve temizliğinin düzenli aralıklarla yapılması gerekir. Kauçuk mouse pad temizliği kolaydır. Silerek ya da uygun malzeme ile yıkayarak temizleyebilirsiniz. Temizlik için mousepadın üretim malzemesine de bakılır. Günümüzde birçok mousepad kullanır ve hepsinin ama maddesinde sünger köpük kullanılır.

Genel de şampuan, bulaşık deterjanı ile ovarak temizlenir. Eğer mousepad çok fazla kirlenmişse ve üzerinde atıştırmalık ve içecek gibi şeyler dökülmüş ise ovalayarak temizleyebilirsiniz. Yıkama sonrası kullanmadan önce, mutlaka tam olarak kurumuş olması gerekir. Bilindiği üzere ıslak yerlerde bakteri daha fazla bulunur. Mouse pad üretimi yapan firmalardan istediğiniz sayı da ürün yaptırabilirsiniz. İsterseniz logo da tercih edebilirsiniz.

 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.