Bardak Altlığı Modelleri

Bardak Altlığı Modelleri, Bardak Altlığı Tercih Ederken Dikkate Edilmesi Gerekenler, Bardak Altlığı Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

Bardak Altlığı Modelleri

Özellikle sıcak ürünlerin tüketilmiş olduğu cam veya porselen bardakların zemine temas ettikleri sırada zemine zarar vermemesi adına bardak altlıkları tercih edilmektedir. Klasik ev düzeninde cam veya porselen bardak altlıkları tercih edilirken işletme gibi yerlerde pratik olması açısından ve kullanım kolaylığı sağlaması sebebiyle PVC malzemeden yapılmış olan bardak altlıklarına yer veriliyor.

Bardakaltlıklarının yapılmasının bir diğer sebebi ise reklam yapılabilir bir alan sağlamasından kaynaklanmaktadır. Bardak altligimodelleri tercih ederken reklamınızı yapacağınız çok iyi bir alan bulduğunu da bilmeniz önemlidir. Bardak altlıklarının kare, yuvarlak şekilde üretilen modelleri bulunmaktadır. Bir yüzüne işletmenizin logosu işlenirken diğer tarafa herhangi bir model yapılmadan bırakılan bardak altlığı modelleri bulunmaktadır.

Bardak Altlığı Tercih Ederken Dikkate Edilmesi Gerekenler

Bardak altlığı tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntılar bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi tercih ettiğiniz altlık malzemesinin kaliteli olması konusudur. Kolay silinen, logonuzu hızlı bir şekilde silindiği bir malzeme olması bu konuda yaptığınız yatırımın boşa gitmesi anlamını taşımaktadır. Ayrıca kaliteli bir malzemeden üretilen bardak altlığının uzun yıllar kullanım sağlaması ise diğer bir avantajdır.

Bunun dışında genel olarak sıcak bardakların altında kullanılacak olan bu malzemenin kaydırmaz özellikle olması da çok önemlidir. Böylece güvenlik anlamında da bir önlem alınmış bulunabilir. Her türlü bardağın altına uyabilecek bir boyutta üretilen bardak altlığı tercih etmeniz çift masrafa girmenizin önüne geçer. Yani orta büyüklükte bir bardak altlığı ile hem kupaların altında hem çay bardaklarınıb altında bu altlıkları kullanabilmeniz mümkün olur.

Bardak Altlığı Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

Bardak altlığı modelleri en uygun fiyatlı olanları karton bardak altlıklarıdır. Bunun yanında sıklıkla tercih edilen modeller ise PVCbardak altlıklarıdır. Ayrıca doğaltaş, ağaç dilimi veya mantar bardak altlıkları da üretilmektedir. Fiyatlar kullanılan malzemeden dolayı değişmektedir. Ayrıca kaç adet sipariş edeceğiniz, baskı isteyip istemediğiniz, baskı kalitesi gibi pek çok faktör de bardak altlığı modelleri konusunun fiyatlarını doğrudan etkilemektedir.

Öncelikli olarak kaç adet ürün istediğinizi hangi malzemeden yapılmasını tercih ettiğinize karar verip buna göre fiyat teklifleri alabilirsiniz. Her ne kadar maliyetli gibi gözükse bile PVC malzemeden kullanan bardak altlıklarının hem kullanımları kolay olmasa hem de uzun ömürlü olmaktadır. Orta fiyat aralığına sahip olan bu malzeme sıklıkla tercih edilmektedir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.