Bardak Altlığı Çeşitleri

Bardak Altlığı Çeşitleri, Bardak Altlığı Modellemeleri, Firmalara Özel Promosyon, Paketleme Ve Üretim

Bardak Altlığı Çeşitleri

Bardak altlığı çeşitleri, genellikle kurumsal firmalarda kullanılan ve tercih edilen ürünlerdir. Her türlü bardağın yapısına uygun olacak şekilde tasarlanmış olan bu eşyalar, bu nedenle uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Ayrıca bardakaltlığı çeşitleri, isteğe bağlı olarak ahşap, metal, plastik ya da mantardan üretilebilir. Bu üretim aşamaları aynı zamanda maliyeti de belirteceği için kurumsal firmanın reklamı ayıracağı maliyet belirlenmesi durumu söz konusu olur.

Bardak Altlığı Modellemeleri

Kâğıt ve kartondan yapılan bardak altlığıçeşitlerisu ile temas etmediği sürece herhangi bir sorun teşkil etmez. Diğer ürünler ise her türlü darbe ve kırılmaya karşı korumalıdır. Firmaların kendi logolarının ve sloganlarının bulunduğu bardak altlığı çeşitleri, genellikle özel günlerde ve firmanın reklamlarının yapıldığı fuar alanlarında daha çok tercih edilir. Bu nedenle bardak altlığı çeşitlerinin yanı sıra farklı promosyon ürünleri ile birlikte hediye vermek firmanın maliyetsiz olarak ya da daha az maliyetli olarak reklamının uzun süre yapılmasına olanak sağlar.

Firmalara Özel Promosyon

Bu ürünler belirli standartlara sahiptir ve ölçüleri basit olarak indirgenerek belirlenir. Yuvarlak ya da kare olarak tercih edilebilir. Firmanın logosu ve istenilen özelliklere bağlı olarak renklendirilebilir.  Kullanım alanı genişletilebilir. Özel baskı makinaları ile birlikte sağlanan bu çeşitlendirme işlemleri sayesinde istenilen şekilde tasarlanabilir. Bunun için öncelikle kullanılacak logo ve slogan belirlenmeli aynı zamanda renk çalışması yapılmalıdır.

Toplu olarak üretilen bu promosyon ürünlerde fiyat indirimi yapılabilir. Aynı zamanda kişiye özel yapılan bardak altlığıçeşitleriyine doğum günlerinde ya da yılbaşlarında kullanılabilir. Tasarım işlemlerinden sonra hızlı bir şekilde üretime geçilir ve kısa süre içerisinde ürünler teslim edilir.

Paketleme ve Üretim

Paketlenmesi, tasarımı ve adet sayısı tamamen firmanın belirlemiş olduğu bir unsurdur. Üretici firma yapmış olduğu anlaşma doğrultusunda bu ürünlerin hızlı bir şekilde teslimat işlemlerini gerçekleştirmek de yükümlüdür.

Kauçuk olarak da üretilebilen bardak altlığı çeşitleri en fazla tercih edilen ve en kullanışlı ürünlerdir. Bu nedenle promosyon ürünler içerisinde firmaların yapmış olduğu çalışmalar genellikle kauçuk üzerinden sağlanır.

 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.