Promosyon Oto Kokusu

En iyi promosyon oto kokusu fiyatları ve çeşitleri Aydın Basım'da

Günümüzde her otomobil içinde olmazsa olmaz olan ve bu yüzden gelişen teknoloji ile firmalar için oto kokusu bastırmak kalıcı bir reklam imkanı sunar.

Oto kokuları firmalar için vazgeçilmez bir promosyon ürünü olarak kullanılır ve her arabada bulunmasını istediği bir reklam hizmetidir. Promosyon oto kokusu halk arasında araba kokusu, araç kokusu gibi farklı isimlerle de nitelendirilirken  oto kokusu promosyon sektöründe çok önemli bir yeri vardır. Özellikler firmalar ve vatandaşlar oto kokusunun araçlarına asarken üretilen oto kokularının kaliteli ve arabada bırakacağı kokunun kalıcılığına ayrı bir önem vermektedirler. Bu yüzden Sağlık Bakanlığı onaylı olarak ürettiğimiz promosyon oto kokusu ürünlerimiz hem sizlere hem de arabalarınıza astığınızda bir takım sağlık sorunlarına yol açmayacak şekilde titiz ve uygun olarak üretilmektedir.

Günümüzde oto kokusu ayrıca araba içi dışında ev ve ofis köşelerine de asıldığından firmalar açısında şık bir tasarım ve kaliteli baskı ile dikkat çeken görsellikle hafızalarda kalıcı bir reklam imkanı sunuyor. Aydın Basım olarak oto kokusu hizmetinde 6x8 cm Oto Kokusu, 6x10 cm Oto Kokusu ve 6x8 cm VIP Oto Kokusu ile birlikte 6x10cm VIP Oto Kokusu konusunda siz değerli firmalarımıza hizmet vermekteyiz.

aydinbasim.com olarak ürettiğimiz promosyon oto kokusunun teknik özellikleri 1,8 mm kalınlığında ve ön arka 4 renk baskı ile birilikte 0,30 micron Opp poşetlerde özel kesim ile paketlenmiş şekilde firmalarımıza sunuyoruz. Oto kokusunun esans çeşitleri 6 çeşittir. Elma, sakız, okyanus, kavun, vanilya, ve spring esansları ile istediğiniz kokuda Sağlık Bakanlığı onaylı oto kokusu yaptırarak firmanızı bir adım öne taşıyabilirsiniz.

Ücretsiz kargo ile sizler hizmet veren https://www.aydinbasim.com/oto-kokusu sayfamızdan ürünlerimizi inceleyerek hemen sipariş verebilirsiniz.

İçerik Yanı Reklam 2
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.